Save the date 27 - 29 december
Op 27, 28 & 29 december staat Omnisport Apeldoorn in het teken van de KNWU NK Baanwielrennen Duur & Sprint.

Nieuws

Havik kroont zich tot koning van NK Baan met vier titels

Yoeri Havik voegde op de slotdag van het Nederlands Kampioenschap op de baan twee titels toe aan het totaal. Met zijn winst in de afvalkoers en de koppelkoers (met Cees Bol) kwam hij op vier nationale titels en bleef hij ongeslagen in Apeldoorn.

Kampioenen op herhaling op NK Baan Apeldoorn

APELDOORN – Harrie Lavreysen (keirin), Laurine van Riessen (sprint), Daniek Hengeveld (achtervolging) en Yoeri Havik (puntenkoers) bewezen op de tweede dag van het Nederlands Kampioenschap in Apeldoorn opnieuw in grootste vorm te verkeren. In Ominsport veroverden ze dinsdag al hun tweede titel. Amber van der Hulst reed naar haar eerste rood-wit-blauw van deze week op de scratch.

Wielervedetten eisen titels op bij NK Baan

Dag 1 van het Nederlands kampioenschap op de baan in Apeldoorn werd zonder publiek, maar met veel strijd verreden. Harrie Lavreysen (sprint), Yoeri Havik (scratch), Brian Megens (achtervolging), Laurine van Riessen (keirin) en Daniek Hengeveld (puntenkoers) waren onder de winnaars van het rood-wit-blauw.

NK Baanwielrennen: wereldtoppers te volgen op je scherm

Het NK Baanwielrennen Sprint en Duur voor onder andere profs mag op 27, 28 en 29 december geen publiek verwelkomen. Maar dankzij een geste van organisator Libéma Profcycling hoeven de baanliefhebbers niets te missen van de nationale titelstrijd in Omnisport Apeldoorn. Net als op het EK Baan voor Junioren en Beloften van afgelopen augustus verzorgt partner Guifi/Livestreamproductions een livestream van het evenement. Daardoor is het gehele programma drie dagen lang te volgen op nkbaanwielrennen.nl.