Bereikbaarheid 

Uw beste keuze is ook de gezondste keuze: overweeg altijd uw gezondste en duurzaamste keuze. Heeft u het stappenplan op onze duurzaamheidspagina al gezien?

3 D effect plattegrond verzamelplaats 1

Woon jij dichtbij Omnisport? Overweeg dan lopend naar het NK te komen. Hierdoor sta je nooit vast in het verkeer en is parkeren ook geen probleem. Kijk op de plattegrond hoe jij het snelst naar de ingang komt.

Kom jij uit de buurt en kan je met de (elektrische)fiets naar het NK, overweeg dit dan zeker. Er is namelijk in samenwerking met de gemeente Apeldoorn een beveiligde fietsenstalling zoals je dit uit het centrum van Apeldoorn ook kent, ook hier geldt ‘’fiets m erin’’. Kort voor het NK zullen wij de unieke extra’s bekend maken die jij als bezoeker op de fiets nog meer kan verwachten. Het is de moeite waard!

De accommodatie is ook per trein en bus uitstekend bereikbaar. Vanaf Station Apeldoorn Centraal, is het mogelijk om met een ov-fiets binnen ongeveer 10 minuten Omnisport te bereiken. U bereikt Omnisport Apeldoorn via de kleinere stations vanaf Station Osseveld te voet in ongeveer 10 minuten en Station de Maten in ongeveer 2 minuten. Bekijk hier de kleinere stations op de plattegrond. De bushalte Omnisport ligt op ongeveer 8 minuten lopen afstand van Omnisport Apeldoorn.

Kom je toch (alleen) met de auto houd dan rekening met het parkeren op het nabij gelegen transferium. Navigeer dan naar Landgoedlaan 20 – 7325 AW – Apeldoorn. Vanaf hier wordt vervoer ingezet naar Omnisport Apeldoorn. Uiteraard wordt u ook weer teruggebracht naar uw auto na het verlaten van het NK.

Navigeren naar Omnisport Apeldoorn zal in veel gevallen zorgen voor oponthoud omdat er beperkte nabijgelegen parkeercapaciteit is. Hierdoor is een van de eerder genoemde vervoersmogelijkheden altijd een goede overweging!

Tot bij het NK!