Disclaimer

De website www.nkbaanwielrennen.nl ten behoeve van Libéma Prof Cycling B.V. en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, is eigendom van een aan Libéma Prof Cycling BV gelieerde vennootschap.

Toegang tot en gebruik van de website en de producten en diensten die via de website beschikbaar zijn, worden beheerst door deze Disclaimer en de Privacy Verklaring.

Het is niet toegestaan de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren, te downloaden of anderszins te verveelvoudigen of op te slaan zonder voorafgaande specifieke schriftelijke toestemming van Libéma Prof Cycling B.V..

De inhoud van de website en andere uitingen van Libéma Prof Cycling B.V. op het internet is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Libéma Prof Cycling B.V. wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Libéma Prof Cycling B.V. behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren. Libéma Prof Cycling B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor (vermeende) schade, voortvloeiend uit uw toegang (of uit het niet kunnen verkrijgen van toegang) tot de website.

Wanneer Libéma Prof Cycling B.V. hyperlinks naar websites van derden weergeeft, is het gebruik van dergelijke hyperlinks volledig voor uw eigen risico.

Libéma Prof Cycling B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Libéma Prof Cycling B.V. worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de websites van Libéma Prof Cycling B.V. en/of aan Libéma Prof Cycling B.V. gelieerde vennootschappen.

Indien er naar aanleiding van deze disclaimer vragen ontstaan, neem dan contact op met:

Libéma Prof Cycling BV
Adres: Graafsebaan 133, 5248NL Rosmalen
Telefoon: 073-6293246
E-mail: persoonsgegevens@libemaprofcycling.nl